bailefelix.net bailefelix.net
bailefelix.net
Baile Felix - Oradea
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
Baile Felix
 
 
publicitate pe bailefelix.net
 
oferta de cazare
bailefelix.net
 
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
 
bailefelix.net
stema municipiului Oradea

ORADEA - GROSSWARDEIN - NAGYVARAD

Situat in partea de nord-vest a Romaniei, municipiu Oradea, resedinta al judetului Bihor, cu un numar de peste 196.367 (recensamant 2011) de locuitori este un important nod rutier si feroviar. Pozitia geografica favorabila a stat la baza dezvoltarii orasului, ce tinde sa-si recastige pozitia de o dinioara in randul oraselor Europei.

Nou la Oradea!!!
Complex Wellness Termal ”Nymphaea”

Conform proiectului aprobat de municipalitate, din 1 decembrie 2015, Oradea va avea un modern complex de Wellness termal. Noua investitie, finantata partial din bani europeni, va fi amplasata pe malul Crisului Repede, pe amplasamentul fostului Strand Municipal, inchis in urma cu 2 ani.

Beneficiarii proiectului nutresc speranta ca odata cu finalizarea investitiei vor reusi sa reduca numarul celor care pentru putina distractie si relaxare aqua termala se deplaseaza la Hajduszoboszlo sau Gyula in Ungaria.
Este foarte putin probabil ca acest deziderat va fi indeplinit, deoarece dupa o simpla lecturare a proiectului se poate trage concluzia ca acest Aqua Park de fapt va fi mai degraba un complex sportiv de inot (bazin de inot de 50 x 25 m, bazin de sarituri de 25 x 25 m, 3 turnuri de câte 10 m ,7,5 m respectiv 3 m). Noua investitie va fi mai degraba utila sportivilor din echipa de polo a orasului, multipla campioana nationala, decat pentru turisti.
Acest proiect, initial prevedea un numar de 140 de dulapuri in vestiar, ulterior fiind modificat si extins la 1000.
Noul complex va dispune de un numar cu putin peste 300 locuri de parcare.
Conform informatiilor disponibile pe site-ul primariei - oradea.ro - costul proiectului se ridica la sua de 88.342.934,23 lei.

Conform proiectului, oradenii se vor relaxa la Aqua Park Nynphea de 1 decembrie 2015!!!

bailefelix.net
 
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
:: :: :: :: :: :: ::
© 2007 - 2015 bailefelix.net - Toate drepturile rezervate
Design by webisimo.com
bailefelix.net bailefelix.net
Login Membrii
Acces cont
CAUTARE
Partener bailefelix.net