bailefelix.net bailefelix.net
bailefelix.net
Baile Felix - Termeni si conditii
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
Baile Felix
 
 
T

e

r

m

e

n

i

 

s

i

 

c

o

n

d

i

t

i

i

*

*

*

T

e

r

m

e

n

i

 

s

i

 

c

o

n

d

i

t

i

i

Termeni si conditii actualizate la data de 18 mai 2018 (GDPR)

1. Descrierea serviciilor oferite de acest Site

Acest site ofera informatii cu privire la statiunea balneoclimaterica Baile Felix si municipiul Oradea. Pe site gasiti link-uri care au rolul de a inbunatati serviciile oferite. Pagina se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina informatii despre Baile felix sau/si Oradea . Pentru a avea acces la aceste informatii aveti nevoie de un calculator conectat la internet, iar URL-ul site-uli este : https://www.bailefelix.net sau scurt https://bailefelix.net

2. Obligatiile privind obtinerea unor materiale solicitate.

Pentru a putea obtine informatiile solicitate la care se face referire pe pagina web, va fi nevoie de unele date minime cu privire la identitatea Dvs. La oferirea acestor date va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut, mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele solicitate pentru a fi adevarate, exacte si complete.

3. Politica bailefelix.net de protejare a informatiilor.

Conform politicii de protejare a informatiilor a bailefelix.net, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute de datele furnizate sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. Continut

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al bailefelix.net, lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a site-ului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie, falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului, incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate), incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate,sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop, intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real, interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la site, incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege, colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor site-ului, promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

5. Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati bailefelix.net, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul informatiilor descarcate sau datorita folosirii serviciilor bailefelix.net, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

6. Interzicerea de obtinere a oricarui fel de foloase materiale folosind informatiile de pe acest Site.

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a informatiilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de bailefelix.net .

7. Modificari ale serviciului.

bailefelix.net isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca bailefelix.net nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.

7.1. Continut restrictionat

Administratorul bailefelix.net isi rezerva dreptul de a restrictiona continutul site-ului partial sau total pentru utilizatorii unor browsere care incalca dreptul de autor, sau dreptul la informare prin limitari de orice fel a distribuirii informatiilor aflate pe paginile site-ului, prin truncherea acestora. Aceasta prevedere este aplicata untilizatorilor browserului Mozila Firefox!

8. Drepturile si obligatiile membrilor

Membrii site-ului bailefelix.net au drepturi si obligatii deopotriva.
Drepturile membrilor :
- posibilitatea de a alege pachetul de promovare care se potriveste cel mai bine necesitatilor unitatii de cazare in cauza
- posibilitatea trecerii de la un pachet la altul, superior sau inferior in orice moment, in perioada valabilitatii serviciilor de promovare.
- posibilitatea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare din contul personal, daca este cazul
- solicitarea modificarii informatiilor referitoare la unitatea de cazare adresat administratorului paginii de internet, in perioada de valabilitate a pachetului de promovare
- posibilitatea de a renuntarii la colaborarea cu bailefelix.net in orice moment
Obligatiile membrilor
- in cazul modificarii tarifelor practicate, incetarea activitatii temporar sau definitiv al unitatii de cazare, modificarea aspectului exterior a unitatii de cazare, modificarea unor facilitati sau dotari, administratorul unitatii in cauza este obligat sa efectueze modificarile respective prin intermediul contului personal, daca este cazul sau sa anunte administratorul site-ului bailefelix.net cu cel putin 48 ore (2 zile) inainte de intrarea in vigoare a modificarilor/schimbarilor respective.
- in cazul in care dispuneti de un cont de administrare, sunteti obligat sa pastrati informatiile referitoare la numele de utilizator si parola in siguranta pentru evitarea unor posibile fraude. (administratorul site-ului bailefelix.net nu va solicita niciodata informatii cu privire la datele de autentificare, prin mail, telefonic etc)
- inainte de expirarea valabilitatii pachetului de promovare cu cel putin 30 zile calendaristice, pentru care ati optat anterior, va trebui sa va exprimati optiunea pentru o eventuala continuare a colaborarii sau renuntarea la servicii. In cazul in care nu procedati in modul descris mai sus, la expirarea valabilitatii pachetului de promovare, informatiile cu privire la unitatea de cazare pot fi sterse in orice moment si atrag in mod automat si anularea tuturor drepturilor negociate sau oferite (pozitionarea bannerului, informatiile de pe pagina de prezentare, promovarea prin alte metode).
aveti obligaria sa furnizati tarife pentru o perioada de cel putin 3 luni, perioada calcul;ata de la ziua curenta. acest lucru inseamna ca in orice moment de vizitare a paginii de prezentare vor trebui sa existe tarife valabile pentru o perioada de cel putin 3 luni de la data vizitei.

8.1 Sanctiuni

In cazul nerespectarii obligatiilor, administratorul site-ului bailefelix.net are dreptul de a recurge la masuri de limitare a drepturilor, de orice fel si sub forma considerata ca fiind corecta.
8.1.1 In cazul in care nu exista tarife valabile, nu vor mai fi publicate datele de contact ale unitatii de cazare, dar va exista posibilitatea de contact prin intermediul formularului de cerere oferta/rezervare.

8.1.2 Pe paginile pe care sunt publicate descrierile pe scurt, respectiv: https://www.bailefelix.net/cazare_baile_felix.html, https://www.bailefelix.net/pensiuni.php si https://www.bailefelix.net/hotel.php, unitatile de cazare fara tarife valabile vor fi publicate dupa cele care dispun de tarife valabile, astfel unitatile fara tarife nu vor avea posibilitatea sa apara pe primele pozitii, pana in momentul in care problema va fi remediata, respectiv se vor publica tarife valabile.

8.1.3 Incepand din data de 1 februarie 2013, conturile unitatilor de cazare ce nu dispun de tarife valabile vor fi suspendate temporar, in mod automat, pana la introducere a informatiilor referitoare la tarife. Incepand de la data sus mentionata, lipsa tarifelor valabile va fi interpretata ca solicitare expresa a persoanei responsabile de administrarea informatiilor referitoare la unitatea de cazare in cauza, de a sista temporar publicarea informatiilor referitoare la aceasta.

8.1.4 In cazul in care se constata incalcari repetate ale termenilor si conditiilor de utilizare, administratorul bailefelix.net are posibilitatea de a suspenda temporar sau definitiv valabilitatea contului unitatii respective de cazare, fara vreo notificare

8.1.5 In cazul furnizarii unor informatii referittoare la distante ale unor obiective turistice fata de unitatea de cazare in cauza, intr-o alta unitate de masura decat cele general valabile, respectiv m (metri) sau Km (kilometri), administratorul bailefelix.net are dreptul de a suspenda valabilitatea contului unitatii respectivee pana la remedierea informatiilor eronate

Perioada in care un cont al unei unitati de cazare a fost suspendat temporar, pentru incalcarea termenilor si conditiilor de utilizare, nu poate fi adaugata la perioada de valabilitate a contului respectiv.

9. Incetarea colaborarii.

9.1 Sunteti de acord ca bailefelix.net, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, daca este cazul, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale bailefelix.net de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca bailefelix.net considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor de utilizare. bailefelix.net poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din termenilor de utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca bailefelix.net poate anula dreptul de a accesa informatiile de pe site. Mai mult, sunteti de acord ca bailefelix.net nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului. In cazul stergerii informatiilor de pe bailefelix.net , acestea pot fi reintroduse doar dupa eliminarea cauzelor care au condus la anularea contului si compensarea operatiunilor de refacere a contului.

9.2 In cazul in care furnizati informatii incorecte prin intermediul contului de administrare, cu scopul de a induce in eroare utilizatorii bailefelix.net, intentionat sau chiar si accidental, contul Dvs impreuna cu informatiile referitoare la unitatea de cazare pot fi blocate sau sterse fara vreo notificare si sunteti de acord ca in acest caz bailefelix.net nu poate fi raspunzator pentru eventualele daune materiale. In cazul in care se dovedeste, fara dubii, faptul ca informatiile furnizate nu sunt reale, in functie de prejudiciul material sau de imagine cauzat, vi se pot solicita despagubiri. In aceasta categorie se incadreaza informatiile legate de clasificarea unitatii de cazare, dotarea camerelor, serviciile oferite, tarifele practicate si informatiile cu privire la adresa reala.

9.3 In cazul in care valabilitatea contului unei unitati de cazare a expirat, fara sa se intreprinda vreo actiune concreta de prelungire a valabilitatii acesteia, dupa data expirarii, contul poate fi sters oricand cu sau fara vreo notificare. Prelungirea valabilitatii contului se poate face in perioada 1 - 30 septembrie, anual, pentru o perioada de cel putin 1 an, respectiv 1 octombrie anul curent pana in data de 30 septembrie anul urmator. In cazuri exceptionale se poate solicita prelungirea termenului de prelungire a valabilitatii contului cu cel mult 10 zile, cu specificatia ca aceasta solicitare se adreseaza administratorului site-ului, inainte de data expirarii termenului de valabilitate.

9.4 Unitatile de cazare care au fost inscrise pe www.bailefelix.net si au renuntat la serviciile respective, din diferite motive, nu vor mai putea fi reinscrise in viitor. In cazul in care contul unei unitati de cazare a fost sters ca urmare a incalcarii termenilor si conditiilor, cu exceptia neprelungirii valabilitatii, NU mai pot fi reinscrise pe www.bailefelix.net . In cazul in care contul a fost sters ca urmare a neprelungirii valabilitatii, in intervalul 1-30 sepetembrie, reinscrierea se poate face numai pe o perioada de cel putin 24 luni, cu valabilitatea redusa la jumatate.

10. Limitari ale raspunderii.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca bailefelix.net nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca bailefelix.net a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ului, acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului sau orice problema ce poate aparea ca urmare a folosirii link-urilor si/sau programelorde pe acest site.

11. Drepturi de proprietate.

bailefelix.net respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cere utilizatorilor serviciilor sa faca acelasi lucru. Fotografiile, templat-ul paginii precum si alte materiale creatii proprii ale bailefelix.net intra sub incidenta dreptului de autor. Publicarea, copierea,reproducerea prin orice mijloc al oricarei parti a paginii se poate face doar cu ACORDUL EXPLICIT, in scris, al proprietarului de drept adica bailefelix.net.

12.Informatii generale.

Termenii de utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si bailefelix.net si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de bailefelix.net, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si bailefelix.net (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a termenilor de utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de termeni de utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii bailefelix.net sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Termeni de utilizare si relatile dintre utilizatori si bailefelix.net vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul bailefelix.net de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in termeni de utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a termeni de utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale termeni de utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau termeni de utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Titlurile paragrafelor din termeni de utilizare sunt doar pentru o intelegere mai buna a lor si nu au efect contractual sau legal.

13. Incalcari

Orice incalcare a termenilor de utilizare va trebui si se pot semnala pe pagina de: contact

14. Servicii preluate si oferite de la teriti disponibile pe www.bailefelix.net

Pe pagina de internet disponibil la adresa www.bailefelix.net sunt publicate anunturi provenite de la membrii inscrisi pe pagina si terti (Google, parteneri Google etc). Furnizorii de publicitate terti si partenerii acestora, in special Google, dar nu numai, folosesc cookie-uri pentru a difuza anunţuri pe site-ul www.bailefelix.net .

Pe site-ul www.bailefelix.net furnizorul principal de publicitate este Google. Google utilizeaza modulul cookie pentru furnizarea de anunturi pentru utilizatorii paginii bailefelix.net prin intermediul accesarii paginilor siteului.

Detalii cu privire la ce sa intampla cu datele colectate de Google

15. Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), pe www.bailefelix.net

In conformitate cu noile prevederi din Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), www.bailefelix.net pune la dispozitia utilizatorilor website-ului toate informatiile legate de datele cu caracter personal solicitate si stocate.
Utilizatorii site-ului sunt informati cu privire la:
- Date cu caracter personal colectate de BaileFelix.net
- Perioada de stocare a datelor cu caracter personal colectate de BaileFelix.net
- Cine au acces la datele cu caracter personal colectate de BaileFelix.net si ce se intampla cu aceste date?
- Dreptul "de a fi uitat" pe bailefelix.net
Detalii privind Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR) gasiti aici - GDPRIn cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile descrise mai sus aveti libertatea de a alege intre continuarea navigarii pe pagina si parasirea acestuia. Prin continuarea navigarii pa pagina www.bailefelix.net va exprimati acordul cu termenii si conditiile de mai sus si sunteti de acord cu toate prevederile acestuia.

:: :: :: :: :: :: ::
© 2007-2024 bailefelix.net - Toate drepturile rezervate
Design by webisimo.com
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net