bailefelix.net bailefelix.net
baile felix

Bilete de avion low cost

Bilete de avion low cost la companii care opereaza in Romania.
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
Bilete de avion low cost in Romania
 
publicitate pe bailefelix.net
 

Cazare pensiuni si hoteluri
Cazare Baile Felix
 
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
 
bailefelix.net

Bilete de avion low cost in Romania
4369 vizitatori unici

Bilete Low Cost

Turistii care doresc sa vina in Baile Felix insa locuiesc in capitala sau in localitati si mai indepartate din tara, dar deopotriva si celor din strainatate, le recomandam transportul cu avionul, deoarece sunt multe companii low cost cu care se poate ajunge la Oradea sau in apropiere de Oradea. Cunoscand si folosind informatiile de mai jos, puteti ajunge in Baile Felix intr-un timp mult mai scurt si cu un cost mai scazut decat cu masina sau cu trenul!

Cel mai comod si apropiat aeroport pentru oaspetii statiunii Baile Felix, este cu siguranta Aeroportul International Oradea. Momentan, pe acest aeroport opereaza compania Tarom. Tarom opereaza curse regulate zilnice, Oradea - Bucuresti, dar este recomandat sa verificati daca o anumita cursa nu a fost anulata din diferite motive.

Aeroportul International Arad este situat la putin peste 100 km de Oradea si care va avea, incepand cu 23 iunie 2012, o cursa a companiei WizzAir pe ruta Arad-Milano Bergamo (Italia).

La 134 km de Oradea se afla Aeroportul International Satu-Mare, pe care puteti ajunge de la Bucuresti prin intermediul companiei low-cost BlueAir.

Mult mai ofertant este insa Aeroportul International Cluj-Napoca, aflat la 160 km de Oradea. Puteti ajunge aici de la Bucuresti si Constanta, dar si din multe alte orase europene. Astfel, sunt zboruri low-cost oferite de compania Blue Air din cateva orase din Romania, compania WizzAir din Anglia ( Londra), Cipru (Larnaca), Franta (Paris), Germania (Dortmund), Italia (Bolognia, Milano, Roma, Torino, Venetia), Spania (Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza), Ungaria (Budapesta). Compania Air Bucharest va ofera zboruri din Turcia (Antalia, Bodrum ) si din Bulgaria (Varna).

Cele mai multe posibilitati le aveti insa zburand pe Aeroportul International Timisoara. Compania low-cost WizzAir ofera zboruri din Anglia (Londra), Franta (Paris), Italia (Milano, Venetia, Bolognia, Roma) si Spania (Barcelona, Madrid, Valencia). Compania AirBucharest va aduce din Turcia (Antalia), compania AirMalta din Malta si cei de la BlueAir din Bucuresti Baneasa. Cele mai multe zboruri internationale sunt operate aici de compania CarpatAir: Albania (Tirana), Algeria (Alger), Anglia (Londra), Brazilia (Sao Paulo), Bulgaria (Sofia), Canda (Toronto) , Costa Rica (Liberia), Cuba (Varadero), Danemarca (Copenhaga), Egipt (Cairo), Elvetia (Geneva, Zurich), Franta ( Paris, Nisa), Germania (Berlin, Bonn, Dortmund, Dresda, Dusseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanovra, Munchen , Munster, Nurnberg, Stuttgart, Westerland), Ghana (Kotoka), Grecia (Atena), Israel (Tel Aviv), Italia (Sardinia, Ancona, Bari, Bolognia, Brindisi, Catania, Crotone Sant`Anna, Florenta, Genova, Lamezia, Milano, Napoli, Palermo, Pisa, Reggio Calabria, Roma, Torino, Trieste, Venetia, Verona), Jamaica (Montego Bay), Japonia (Tokyo), Kenya (Mombasa), Liban (Beirut), Maldive (Male), Mexic (Cancun), Namibia (Windhoek), Republica Dominicana (Punta Cana), Republica Moldova (Chisinau), Spania (Barcelona, Valencia), S.U.A ( Boston, Miami, New York, Florida), Thailanda (Bangkok, Phuket), Tunisia (Tunis) si Ucraina (Chernovtsy, L`viv). Zboruri ale companiei aeriene romanesti Carpatair sunt si pe plan intern, de la Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu.

Aeroportul International Baia-Mare, situat la 202 km de Oradea, ofera o cursa interna de la Bucuresti Baneasa, operata de compania BlueAir.

Asadar, pentru cei dornici sa beneficieze de efectele terapeutice recunoscute ale apelor termale din Baile Felix sau doar se relaxeze in orice perioada a anului, exista numeroase solutii de a ajunge cu avionul, in orice colt al lumii v-ati afla. Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati ofertele low-cost si sa va rezervati bilete din timp, pentru ca veti avea cu siguranta parte de un sejur de neuitat.

bailefelix.net
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
:: :: :: :: :: :: ::
© 2007-2020 bailefelix.net - Toate drepturile rezervate
Design by webisimo.com
bailefelix.net bailefelix.net