bailefelix.net bailefelix.net
bailefelix.net
baile felix

Baile Felix

Inscriere unitate de cazare
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
Baile Felix
 
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net

 
 
Data actualizarii: 01.04.2014
 
 
bailefelix.net
Inscriere unitate de cazare

Sunteti foarte aproape de a deveni membru al celei mai vizitate portaluri de turism din Romania, ce promoveaza unitatile de cazare din Baile Felix !
In perioada 1 Ianuarie 2013 - 31 decembrie 2013 informatiile disponibile pe www.bailefelix.net au fost vizualizate de 205.036 (conform statisticilor Google Analytics) de persoane (vizitatori unici). Marea majoritate a vizitatorilor paginii au fost interesati de obtinerea unui loc de cazare. Prin inscrierea pe www.bailefelix.net acesti vizitatori ai paginii pot deveni clientii unitatii Dvs de cazare. Pentru ca o parte din acesti vizitatori sa devina clientii Dvs va trebui doar sa va inscrieti unitatea de cazare pe www.bailefelix.net.

Inainte de inceperea procedurilor de inscriere va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile disponibilei aici...

IMPORTANT!
Incepand cu data de 1 ianuarie 2012 pe www.bailefelix.net
sunt promovate doar unitati de primire turistice cu functiuni de cazare, care dispun de Certificat de clasificare, valabil, emis de ministerul de resort. Inscrierea unitatilor de cazare fara Certificat de clasificare valabila va fi refuzata!!!

Inscrierea unitatilor de cazare pe www.bailefelix.net se poate efectua doar in perioada 1 septembrie - 15 septembrie!


Toate unitatile de cazare vor fi evaluate si verificate inainte de acceptarea inscrierii pe www.bailefelix.net


Serviciile oferite in cadrul pachetului de promovare sunt :

- pagina de prezentare in cadrul site-ului www.bailefelix.net, galerie foto, formular de rezervare, cu urmatoarele caracteristici :
1. O prezentare generala a Unitatii de cazare si a serviciilor cu o fotografie, la categoria la care va incadrati (pensiune, vila hotel etc.), cu adresa unitatii de cazare, coordonate GPS - vezi exemplu .
2. pagina de prezentare cu scurta descriere a serviciilor, adresa unitatii de cazare, coordonate GPS, descrierea structurii de cazare, galerie foto cu 30 fotografii, prezentare tarife de cazare, servicii incluse in tariful cazarii, servicii contracost, dotarea camerelor si formular de cerere oferta.
3. Este posibila prezentarea ofertelor speciale de Revelion si Craciun pe o pagina dedicata - www.revelion.bailefelix.net
4. Este posibila prezentarea Ofertelor speciale de Paste pe o pagna dedicata www.paste.bailefelix.net
5. Banner publicitar pe prima pagina la rubrica oferta zilei, prin rotatie.
6. Prezentare pe scurt a ofertelor speciale pe pagina de prezentare a unitatii de cazare.
7. Afisarea ofertelor speciale (de sezon, extrasezon, 1 Mai, Paste, Craciun, Revelion, etc.) pe o pagina dedicata.
8. Toate informatiile referitoare la unitatea dvs de cazare pot fi modificate prin intermediul panoului de administrare pus la dispozitie. Aveti astfel control total asupra ceea ce urmeaza sa fie afisat pe pagina de prezentare a unitatii Dvs de cazare. Toate modificarile efectuate prin intermediul panoului de administrare vor fi afisate in timp real pe portal.
9. Incepand din 1 octombrie 2013 aveti posibilitatea de a transmite oferte de cazare direct din contul Dvs de administrare.
10. Pe toata durata colaborarii beneficiati de suport tehnic pentru efectuarea modificarilor in contul Dvs de administrare.
Pe www.bailefelix.net sunt acceptate doar 20 de unitati de cazare. Peste acest numar inscrierea unitatilor de cazare nu este posibila deoarece serviciile oferite nu pot fi de calitate.
In momentul de fata pe site sunt inscrise 18 unitati de cazare!

Pentru inscrierea unitatii Dvs de cazare va trebui sa contactati administratorul site-ului, prin intermediul formularului de contact.

 

bailefelix.net
 
 
   
:: :: :: :: :: :: ::
© 2007-2017 bailefelix.net - Toate drepturile rezervate
Design by webisimo.com
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
Login Membrii
Acces cont
Partener bailefelix.net