bailefelix.net bailefelix.net
baile felix

Aqua Park Băile Felix

Cazare la Hotel, Pensiuni şi Vile în Băile Felix la cele mai mici preţuri !
bailefelix.net
bailefelix.net
bailefelix.net
Aqua
Aqua Park - Aqua President Baile Felix
 
publicitate pe bailefelix.net
Oferta BaileFelix.net
Actualizat: 28.01.2014
oferta de cazare
bailefelix.net


bilete de avion low cost


 

Cazare pensiuni si hoteluri
Cazare Baile Felix
 
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
 
bailefelix.net
Aqua Park - Băile Felix ::
Strand Apollo

Aqua Park este primul Aqua Park acoperit din Baile Felix. Acest nou obiectiv aquatic ofera o reala alternativa la parcurile aquatice din Ungaria, care pana acum au "preluat" in totalitate pe acele persoane care aveau nevoie mai de mai mult decat putea oferi Strandul Apollo. Asadar, din data de 29 octombrie 2012, Aqua President aduce un plus de culoare in oferta de relaxare si distractie oferita pana acum de statiunea Baile Felix. Oaspetii parcului aquatic au la dispozitie 16 bazine, cu apa termala, interioare si exterioare, un tobogan interior si unul exterior. ...Detalii

Contact: Web: aquapark.bailefelix.net
              Telefon :, Fax:
::.:: Prezezentare ::.::

Aqua President Băile Felix este primul si singurul aqua park acoperit din Baile Felix, la dispozitia oaspetilor tot timpul anului, indiferent de anotimp. Bazinele contin apa termala cu o temperatura a apei cuprinsa intre 34-36 °C.

La acest modern Aqua Park aveti posibilitatea sa beneficiati intr-un mod foarte placut de efectele benefice ale apei termale. Bazinele din aqua park au fiecare o tematica: bazinul cu vartej, grota mediteraniana, baie turceasca, zona pentru copii - cu un bazin numai pentru cei mici, bazin cu valuri (genereaza valuri de 50 cm) bazinul de sosire pentru toboganul din interior, bazinul de sosire pentru toboganul exterior si multe altele care vor fi descoperite chiar de Dvs.

In cazul in care doriti putina liniste si doriti sa va relaxati putin mai retras, exista o zona VIP, de care puteti beneficia impreuna cu prietenii sau familia.

In cazul in care doriti sa luati o pauza in ceea ce priveste distractia aquatica, aveti la dispozitie un restaurant si o zona de jocuri mecanice si sportive, unde exista numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Puteti alege o partida de Bowling, Squash sau pur si simplu puteti sa jucati tenis de masa.

Vă asteptăm la primul Aqua Park acoperit din Baile Felix din:
1 ianuarie pâna în 31 decembrie !

::.:: Structura Aqua President::.::

1.Aqua President dispune de 2 cladiri, in care distractia si voia buna sunt gazdele Dvs si a familiei si/sau a prietenilor:
- 13 bazine interioare
- 3 bazine exterioare
- sauna urcesca
- sauna finlandeza

2. Cladirea de la intrarea in Aqua President adaposteste zona de jocuri mecanice si sportive, precum si un restaurant. La intrare exista o receptie unde se va putea plati taxa de intrare, in functie de nevoile dvs, valabil 3 ore sau intreaga zi. Accesul in incinta obiectivului se face be baza unorceasuri de culori diferite, care ofera permisiunea de acces in diferitele zone ale Aqua Park-ului.

3. Acest Aqua Park este ideal atat in perioada rece a anului cat si in perioada calda. In perioada calda a anului va fereste de razele puternice ale soarelui iar in zilele racoroase de toamna sau iarna ofera caldura zileor de vara.

4. Vara ofera conditii perfecte de plaja, de jur imprejurul bazileor exterioare.

5. Bazinul cu valuri este unul special conceput pentru a va racori in zilele toride vara. In acest bazin se genereaza valuri de pana la 50 cm.

6. Legatura intre cele doua cladiri, de jocuri si aqua wellness se face printr-un tunel, in deplina siguranta si feriti de intemperiile vremii de afara.


::.:: Galerie Foto ::.::
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
Aqua President
::.:: Tarife ::.::

Accesul in Aqua Park se face pe baza unor ceasuri, care ofera acces doar in zonele pentru care ati platit initial
- ceas rosu, care garanteaza acces la zona de jocuri mecanice si sportive, respectiv la restaurant
- ceas albastru, care ofera acces la bazinele interioare si exterioare, restaurant precum si zona de jocuri mecanice si sportive.
- ceas verde - ofera acces la toate facilitatile oferite de Aqua President: zona aqua cu bazinele interioare is exterioare, zona de jocuri, restaurant si zona VIP. Accesul la zona VIP se poate facee numai cu ceasul verde.

In incina Aqua President platile nu se pot efectua cu bani sau card bancar. Platile sunt efectuate numai cu ceasul primit la intrare, ocazie cu care trebuie sa depuneti o suma oarecare, la receptie, suma care se va folosi la plata serviciilor care nu sunt incluse in tariful intrarii. Platile pot fi facute in limiita sumei depuse la intrare. In cazul in care se epuizeaza suma depusa, va trebui sa va deplasati pana la receptie pentru a mai depune o suma de bani. La iesire vi se va restitui soldul contului, integral.

Tarifele Aqua Park valabile in : 2013

Tarife 2013 Aqua Park - Aqua President
Adulţi 3 ore
30
Adulți toata ziua
45
Copii cu vârsta pâna la 14 ani
15
zona VIP
40
Tarif acces zona de jocuri
10 lei / 1 ora
Bowling
30 lei / 1 ora
Biliard
20 lei / 1 ora
Darts cu pluta
10 lei / 1 ora
Darts electronic
10 lei / 1 fisa
Squash
30 lei / 1 ora
Mini hokey
20 lei / 1 ora
Tenis de masa
20 lei / 1 ora
administratia Aqua President isi rezerva dreptul de a modifica tarifele

bailefelix.net
 
bailefelix.net bailefelix.net bailefelix.net
 
:: :: :: :: :: :: ::
Valid HTML 4.01 Transitional
© 2007-2014 bailefelix.net - Toate drepturile rezervate
Design by webisimo.com
bailefelix.net bailefelix.net
Login Membrii
Acces cont
CAUTARE
Partener bailefelix.net